Мадона откри The Celebration Tour в Лондон и отново показа, че

...
Мадона откри The Celebration Tour в Лондон и отново показа, че
Коментари Харесай

Кралицата на попа заслепи Лондон с най-големите си хитове

Мадона откри The Celebration Tour в Лондон и още веднъж сподели, че нейната сила и вкус към скандалното съвсем не са отслабнали след четирите десетилетия като суперзвезда на поп музиката и допиране до гибелта по-рано тази година, коментира  Ройтерс.

Шоуто с най-големите шлагери на 65-годишната изпълнителка бе отсрочено от първичната си начална дата през юли, откакто Мадона постъпи в интензивно поделение в болница за лекуване на тежка бактериална зараза.

„ Аз съм пъклен сюрпризирана, че стигнах дотук “, сподели кралицата на попа. „ И имам поради това на доста равнища. “  

 Тя сподели на почитателите си в O2 Арена в Лондон, че претърпява " луда година " и че нито тя, нито лекарите й са считали, че ще оцелее. Но децата й я окуражавали и тя " трябвало да оцелее поради тях ", заяви Асошиейтед прес. Първият концерт от турнето на Мадона съответства с 27-ия рожден ден на щерка й Лурдес Леон, която излезе на сцената с майка си.

Облечена в корсет и с вериги, с цел да покаже освобождението си, тя изпя Into The Groove, преди проблем със звука, който я накара да напомни пред публиката ранните си театрални проблеми в Ню Йорк. В Лондон певицата изпя 40 песни от цялата си кариера до момента, измежду които именитите Like a Prayer,  Holiday, Vogue, La Isla Bonita.

Мадона приказва от сцената и за разразяващата се война в Близкия изток. " Макар сърцата ни да са разрушени, духът ни не трябва да бъде прекършен ", сподели певицата и добави, че се надява " груповото схващане да промени света и да донесе мир ".

 
От Мадона и U2 до Джиджи Хадид - звезди осъдиха тероризма на " Хамас
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР